Kotiottelut

 • Ei tapahtumia
 • Valikko

  Julkaistu 4. tammikuun 2015

  Kiekkokoulun kevätkausi alkaa!

  Fortuna ry:n järjestämän LEIJONA-KIEKKOKOULUN kevätkausi alkaa!

  Kiekkokoulu on tarkoitettu kaikille kiekkoilusta ja luistelusta kiinnostuneille lapsille ja vasta-alkajille. Mukaan voi ilmoittautua jäävuorolla koko kevätkauden ajan keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 17-18.00.

  Kiekkokoulu on tarkoitettu ensisijaisesti 4-8 vuotiaille kiekkoilusta ja luistelusta kiinnostuneille lapsille! Leijona-kiekkokoulun tapahtumat sisältävät lajiteknisiä harjoituksia kuten luistelua, kiekon- ja mailankäsittelyä sekä pelejä ja leikkejä. Vasta-alkajille Kiekkokoulun ensisijainen tarkoitus on opettaa lapsi luistelemaan oikein. Opetusmenetelminä  ovat leikki, yhdessä tekeminen, yksilöohjaus ja pelaaminen. Pääpaino on luisteluharjoitteissa.

  Varusteiksi riittää aluksi kypärä ristikon kanssa, kaulasuoja, hanskat, maila, juomapullo ja luistimet. Ja tietysti innostusta opettelemaan jääkiekkoa mukavien kavereiden kanssa!! Vanhemmilla on mahdollisuus myös tulla kentälle luistelemaan. Mikäli et omista tarvittavia varusteita, löytyy Jäähallin kahviosta Kiekkobussin varustemyynti, josta löytyy edullisia käytettyjä varusteita. Fortunalla on myös lainavarusteita, joilla pääsee alkuun. Kuukausimaksu 20€/kk, sisältää kaikki kuukauden harjoitukset.

  Kysy lisää:

  Joukkueenjohtaja: Tero Lehtinen, puhelin 040-7490355, lehdykka@outlook.com
  Vastuuvalmentaja: Jani Nyberg, jani.nyberg@kastelli.fi