Joukkueet

 

Fortunan edustusjoukkue pelaa Hämeen alueen III-divisioonassa. Juniorit ikäluokissa U11-U17  pelaavat Hämeen aluesarjaa, U9-U10 leijonaliigaa ja U7-U8 puolestaan Ilves-Tappara hallisarjaa. Kiekkokoululaiset pelaavat kauden aikana ystävyysotteluita ja turnauksia.

Urheilulliset tavoitteet

Fortunassa noudatetaan Suomen Jääkiekkoliiton eri ikäluokkia koskevia suosituksia oppimistavoitteissa ja harjoittelun järjestämisessä. Seuran tarkoituksena on tarjota kaikille mukana olijoille ohjattua joukkuetoimintaa kunkin pelaajan taitojen, kykyjen ja halujen mukaan.

Vasta-alkajille Kiekkokoulun ensisijainen tarkoitus on opettaa lapsi luistelemaan oikein. Opetusmenetelminä  ovat leikki, yhdessä tekeminen, yksilöohjaus ja pelaaminen. Pääpaino on luisteluharjoitteissa. Lapsen taitotason  kehittyessä, voi hän siirtyä Kiekkokoulusta U7/U8 joukkueeseen tai vanhempiin ikäkausijoukkueisiin.

U7-U12 junioreissa pääpaino on pelaajien henkilökohtaisten lajitaitojen ja liikuntaominaisuuksien kehittämisessä.

U13-U22 junioreiden harjoittelussa korostuvat myös pelaajien välinen yhteistyö ja pelissä tarvittavien fyysisten ominaisuuksien harjoittaminen.

Yhteistyöseurasopimus

Ilves Ry, Kangasalan Kisa ry, Pirkkalan Pingviinit ry, Parkanon Kiekko ry, Koillis-Pirkan Kiekko ry, Ruoveden Seurakunnan Atleetit ry, Virtain Kiekko-Karhut ry ja Fortuna ry ovat tehneet kaudelle 2021-2022 Jääkiekkoliiton kilpailusääntöjen mukaisen junioreiden pelaajaliikennesopimuksen, jonka alaisuuteen kuuluvat kaikkien seurojen kaikki juniorit. Sopimus mahdollistaa seurojen entistä laadukkaamman ja tiiviimmän yhteistyön kaikissa junioreiden ikäluokissa. Yhteistyösopimuksen tavoitteena on kehittää tämän avulla alueellista jääkiekkotoimintaa mm. seuraavilla toimenpiteillä: pelaajapolun rakentaminen, valmennusyhteistyön kehittäminen ja harrastajamäärien lisääminen.