Kotiottelut

 • Ei tapahtumia
 • Valikko

  Julkaistu 3. lokakuun 2016

  Jääurheilun superviikonloppu 8.10.2016

   

  Jääurheilun superlauantai 8.10.2016 !

  Perheluistelukoulu aloittaa toimintansa ja se on tarkoitettu luistelusta kiinnostuneille tytöille ja pojille. Luistelukoulun tavoitteena on tarjota lapsille mahdollisuus luistelun perustaitojen opetteluun leikkien ja erilaista oppimista tukevien menetelmien avulla. Luistelukouluun varusteiksi tarvitaan jäähallille sopiva vaatetus, luistimet ja oma kypärä. Jääharjoitukset aloitetaan kaatumisen, ylösnousemisen ja tasapainon opettelusta. Luistelukoulussa käydään läpi myös erilaisia jarrutustapoja, potkuja sekä lisäksi kaarreluistelua ja taitojen edetessä myös takaperin luistelua. Uusien taitojen opettelu toteutetaan ryhmissä leikkien avulla. Aloittelijoille valitaan aina leikkejä, joissa ei tarvitse kilpailla muita vastaan. Fortuna toivoo, että mahdollisimman moni vanhemmista tai lähipiirin muista aikuisista on lapsen kanssa jäällä mukana. Ryhmän maksimikoko on 40 lasta. Jäävuoro on klo 10 – 11.00, saavuthan ajoissa, jotta aikaa jää riittävästi luistinten pukemiseen. Ennakkoilmoittautumiset tästä linkistä. Luistelukoulun hinta syyskaudelta 50€/lapsi, sisältää vakuutuksen. Vakivuoro syyskauden ajan lauantaisin klo 10-11.00.

  Leijona-kiekkokoulu avaa virallisen kautensa! Alle 8-vuotiaille tytöille ja pojille tarkoitettu Leijona-kiekkokoulu tarjoaa kaksi kertaa pääsyn jäälle luistelemaan, leikkimään ja pelaamaan koulutettujen ohjaajien opastamana. Leijona-kiekkokoulun tapahtumat sisältävät lajiteknisiä harjoituksia kuten luistelua ja kiekon- ja mailankäsittelyä sekä pelejä ja leikkejä. Harjoitteet mukautetaan lapsen ikä- ja taitotasoa vastaaviksi, minkä ansiosta lapsi voi olla mukana Leijona-kiekkokoulussa jopa kolmen vuoden ajan. Usean valmentajan voimin kiekkokoululaisille pystytään antamaan varsin paljon myös henkilökohtaista opastusta.

  Kiekkokoulu on erinomainen paikka oppia kehon hallintaa luistelutaidon lisäksi. Fortunan nuorimmat Kiekkokoululaiset eivät osallistu sarjapeleihin. Kunhan taidot karttuvat ja intoa riittää vanhemmilla sekä pelaajilla, niin silloin pelataan lähiseudun kiekkokoululaisten kanssa muutamia ystävyysotteluita. Peleihin ei ole pakko osallistua vaan Fortunassa nuorimmat voivat rauhassa opetella luistelua ja viihtyä hyvien kavereiden seurassa mukavan harrastuksen parissa!

  Kiekkokouluun voi ilmoittautua koko kauden ajan jäävuoroilla lauantaisin klo 11-12.00 ja tiistaisin klo 17-18.00. Kannattaa tulla ajoissa paikalle ennen jäävuoron alkua, varusteiden pukemiseen on hyvä varata hetki aikaa. Pakollisia varusteita Kiekkokoulussa ovat hanskat, ristikkokypärä ja kaulasuoja. Jäähallin kahviossa on myynnissä edullisia käytettyjä varusteita. Kiekkokoulun hinta syyskaudelta 100€/lapsi, sisältää 2 x viikossa jäävuoron sekä mahdollisien ystävyysotteluiden kustannukset.

  GIRLS’ HOCKEY DAY eli Tyttö- ja naiskiekon juhlaviikonloppu! Lauantaina vietetään Maailmanlaajuista GHD-viikonloppua, jonka tavoitteena on juhlistaa nais- ja tyttökiekkoa. Jääkiekko on Suomessa vakiintunut myös tyttöjen ja naisten harrastamaksi lajiksi.

  ”GHD” on kaiken ikäisille tytöille tarkoitettu tyttökiekkotapahtuma, jossa esitellään jääkiekon perustaitoja positiivisella ja hauskalla tavalla turvallisessa ympäristössä. Fortunassa on useita tyttöjä lajia harrastamassa, jotka harjoittelevat ja pelaavat tällä kaudella pääasiassa poikajoukkueiden mukana. Tytöistä muodostuu muiden lähialueiden seurojen kanssa myös oma alueellinen joukkue, joka osallistuu erilaisiin tapahtumiin ja turnauksiin. Orivedellä Fortunassa on erittäin vahva ja kannustava ilmapiiri tyttökiekkoon. Poikajoukkueissa tytöt ovat tasa-arvoisia ja tänä vuonna ensimmäistä kertaa seuran historiassa, valitsivat E1 joukkueen pelaajat joukkueensa kapteeniksi tyttökiekkoilija Kerttu Lehmuksen. GHD jäävuoro on lauantaina 8.10 klo 14:15-15:15.

  Fortunan Perheluistelukoulussa sekä Leijona-kiekkokoulussa vastuullisena ohjaajana toimii Valmennuspäällikkö Ville Lehmus apunaan joukko muita kokeneita valmentajia. Kaikilla koulutuksen saaneilla ohjaajilla on käytössään erilaisia ryhmiä varten kehitetyt valmiit harjoitusohjelmat taidoiltaan eritasoisille lapsille.

  Superlauantaina 8.10.2016 tapahtumat ovat maksuttomia! Tervetuloa tutustumaan ja kokeilemaan ilman sitoutumisvelvoitetta!

  Lisätiedot: ville@fortunahockey.net, puh. 040 7232853