Kotiottelut

 • Ei tapahtumia
 • Valikko

  Julkaistu 17. syyskuun 2015

  Jääkunkku- ja kuningatar kisa alkaa!

   

  Oriveden kaupungin tarjoamat ilmaiset kiekkopelailu – ja yleisöluisteluvuorot alkavat taas! On siis aika jälleen julistaa syyskauden osalta Jääkunkku- ja kuningatarkisa alkaneeksi.

  Fortuna haluaa kannustaa omia junioreitaan lisäämään omatoimista jääliikuntaa. Eniten omaehtoista jääliikuntaa harrastaneet palkitaan joulutauon alkaessa. Palkintoja jaetaan kaksi, Fortunan innokkaat tyttökiekkoilijat kisaavat jääkuningattaren palkinnosta ja pojat puolestaan jääkunkun tittelistä.

  Ohjeet:

  Lataa päiväkirjapohja tästä itsellesi tai nouda se jäähallin kahviosta.

  Jaakunkku_kuningatar lomake

  Kirjaa kaikki jäähallin kiekkopelailu -ja yleisöluisteluvuoroilla tapahtunut omaehtoinen liikkuminen.  HUOM! Harjoitusvuoroja ei siis kirjata ylös vaan kaikki sen ulkopuolella tapahtunut omaehtoinen jääliikunta.

  Erityisesti haluamme korostaa rehellisyyttä ja jokaisen tulee noudattaa täten reilun pelin sääntöjä. Vanhempien toivotaan seuraavan lomakkeen täyttöä ja kannustaa lapsia toimimaan reilun pelin mukaisesti.

  Lomake palautetaan täytettynä ja vanhempien allekirjoituksella varustettuna omalle joukkueenjohtajallesi 20.12.2015 mennessä, joka toimittaa sen eteenpäin.

  Kisaan saavat osallistua kaikki Fortuna Ry:n juniorijäsenet ikäluokista C – Kiekkokoulu.